«Watch Dogs 2» koster nesten 1 500 for «full opplevelse»

Burde kanskje ikke vært så dyrt.

wd-media-ss06-full-marcus-beautiful-lies_254769
Ubisoft tar seg godt betalt i en periode mange sterke titler slippes.

Mens det originalen «Watch Dogs» (2014) solgte 380 000 de første dagene i Storbritannia, solgte «Watch Dogs 2» kun 80 000 eksemplarer. Dette kommer på tross av at kritikere og fans har vært mer positive til oppfølgeren enn det første spillet i serien.

En av grunnene kan vært at fans ble skuffet over det forrige spillet, som ikke var i nærheten av å innfri i den formen Ubisoft valgte å viste frem.

Ubisoft har også innrømmet at de ikke har satt inn like hard markedsføring på oppfølgeren.

En annen potensiell grunn kan være alle de små ekstra pakkene utgiveren tar betalt for. Selskapet har tidligere blitt kritisert for betalte tilleggspakker publikum kan kjøpe for å «få tilgang til hele opplevelsen», noe som har irritert spillere. Tar man en titt i Playstation-butikken dukker det opp 17 tillegg, og det bare noen få dager etter lansering.

Spillet ligger allerede høyere enn andre, med en pris på 649 kroner. På toppen av dette presenteres en haugevis av pakker til rundt 50-60 kroner som inneholder klær og skins. En av disse er til og med en Ubisoft klespakke som koster en femtilapp, slik at fans kan få betale ekstra for å være Ubisoft-fans, og vise det frem i sitt eget spill (lol).

Det gir en ganske dårlig følelse å kjøpe et spill som er dyrere enn alle andre, og det eneste du ser i øyeblikket du er i ferd med å trekke kortet er alt som ikke følger med.

Legger man sammen alle pakkene som ikke følger med i spillet, inkludert sesongpass og kosmetiske tillegg, koster «Watch Dogs 2» 1 485 kroner – en ganske stiv pris å ta seg betalt i en periode hvor det nærmest flommer over av sterke utgivelser.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s