Atmosfæren i «Mafia 3» gir skikkelig spillsug

Det er noe med tidsepoken sent 60-tall og tidlig 70-tall som jeg synes er så utrolig fascinerende. Kan godt være at jeg elsker musikken som ble skapt da, men det er også noe mer. Det er noe med bilene, designet, det opprørske, kampen om menneskerettigheter og ideologien.

Og når jeg ser neonlysene, jazzklubbene og de forskjellige distriktene i denne «Mafia 3»-traileren, får jeg så sykt lyst til å kaste meg inn i denne verdenen –  dette er nok årets mest etterlengtede spill, for min del.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s