Opptak #8 Trippel A for én kveld

Lytt på ny episode nuh!

Vi deler ut et tips som garantert vil gi kjærestepoeng, snakker Hitman, The Park, Special Correspondents, burger, bunad, triks som får ungen til å drikke mer vann og gir deg en hel bunke med anbefalinger på underholdningsfronten i ukens sending.

Mellom plukk-opp på fotballbanen, barnehage, middagskokkelering, oppvask, klesvask, betaling av strømregning og kvalitetstid med kjæresten så er vinduet for konsum av underholdning ganske trangt. Vi i «Opptak | Underholdning på skjerm» ønsker å gi deg maksimalt ut av det bittelille vinduet, og nå er en fersk episode tilgjengelig overalt (der det er fornuftig å finne en podcast).

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s