15 minutter til middag

Ettermiddagen går fort når man har småbarn, så av og til trenger man noen gode, raske middagsalternativ for å få kabalen til å gå opp. Cacio e Pepe er en digg middag du lager på under 15 minutter, som ikke krever mye arbeidsinnsats. Den smaker autentisk av Italia og passer perfekt på ettermiddager der klokka tikker litt for fort.

Retten smaker nydelig som den er vist her i videoen, men kan også lett gjøres litt mer næringsrik ved å blande inn for eksempel spinatblader eller frosne erter, og finsnitte litt spekeskinke du har liggende i kjøleskapet. I denne versjonen bruker de pecorino, men jeg har bare brukt vanlig parmesan.

Prøv Cacio e Pepe en dag denne uka. Du kommer ikke til å angre.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s